Zahradní pěstitelský pytel

8496899160593891

New product

Díky tomuto praktickému pytli na pěstování plodin si můžete vypěstovat vlastní rajčata nebo brambory u vás doma, na balkóně nebo terase.

Více informací

7 Položky

Skladem

258,00 Kč s DPH

-100,00 Kč

358,00 Kč s DPH

Vypěstujte si vaše vlastní chutná rajčata nebo skvělé brambory sami doma! Na domácím pěstování není nic složitého a s pomocí tohoto speciálního pytle to zvládne opravdu každý. Velkou výhodou pytle je, že k pěstování nepotřebujete zahradu ani pole, ale skvělé plodiny si zasadíte a sklidíte u vás doma, na balkoně či na terase. Žádná zelenina nechutná tak skvěle jako ta, která je vypěstovaná a opečovávaná s láskou. Pořiďte si tuto praktickou pomůcku pro domácí pěstování plodin a rozdíl v kvalitě poznáte na první sousto.

Jak při pěstování postupovat?

Princip pěstování v pytlích je velice jednoduchý a postupy jsou podobné pro všechny druhy plodin. Do pytle je třeba nasypat substrát, umístit sazenice, hnojivo, a pak postupovat podle toho, o jakou rostlinu se jedná. K rajčatům, paprikám a fazolím je třeba umístit opěrný kolík, na který se budou vyvazovat stonky. V pytlích se bude dařit skvěle i bramborám, které potřebují hodně vlhkosti. Pytel je opatřen dvěma pevnými uchy pro snadnou manipulaci a okénkem na suchý zip. Základem úspěchu je umístit pytel na slunné místo a kvalitně hnojit. Speciální směsi pro pěstování v pytlích lze pořídit v zahradnictvích nebo hobby marketech.

Obsah balení:

  • 1x zahradní pěstitelský pytel

Technická specifikace:

  • Rozměry: výška 43cm, průměr ∅ 33 cm
  • Materiál: Polyetylenová plastická hmota
  • Barva: Tmavě zelená
  • Údržba: Omývání hadříkem a mytí pod vodou

10 dalších produktů ve stejné kategorii: